PIZZA ITALIA TILBURG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Italia Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 20:11 Kon het binnen 15min afhalen, stond keurig klaar. Kruidenboter waren ze vergeten. Belde hier zelf over en kwamen het brengen. Bestellen hier vaker. Erg tevreden
22 mei 2024 om 7:49 Warm bier, waterige tiramisu en vette, te dik belegde pizza, en dat voor een kleine 30 euro. Bezorger leek wel dronken, Had het gevoel dat ik een stel brabbelende zwervers voor de deur had, maar het was maar 1 man met een handdoek om zn nek. (?)
14 mei 2024 om 22:23 Lekker eten en goed verzorgd
11 mei 2024 om 20:30 Goede pizza als altijd
1 mei 2024 om 21:46 Heerlijke pizza, goed warm en op afgesproken tijd.
28 apr 2024 om 8:54 Niet meer zoals het was. Het eten was lauw. Sneler bezorgt dan aan gegeven, dat was wel fijn.
26 apr 2024 om 20:41 Prima zoals altijd
19 apr 2024 om 20:38 Prima zoals altijd.
16 apr 2024 om 20:51 Lekker en grote porties! Ik had perongeluk voor afhalen gekozen & na een belletje kwamen ze de bestelling toch thuisbezorgen; super fijn!
12 apr 2024 om 20:40 Bezorging was snel. Eten heeft niet mijn voorkeur.
9 apr 2024 om 19:18 One of the worst pizza. Ham was old and strange smell , I throw it away. I ordered extra gorgonzola and i didn't get. Poor quality. Not recommend.
7 apr 2024 om 19:48 Echt lekker en snelle levering